• Deelname geschiedt op online inschrijving via www.maashorstsmaaksafari.nl. Je inschrijving dient 48 uur van tevoren binnen te zijn. Inschrijvingen korter dan 48 uur kunnen niet aangenomen worden.
  • Het aanpassen van de datum van deelname is mogelijk tot 96 uur (vier dagen) van tevoren. In overleg wordt er een nieuwe datum afgesproken om Maashorst Smaak Safari op een ander moment uit te voeren. Aanpassingen kunnen per e-mail doorgegeven worden aan de organisatie (bereikbaar tijdens kantooruren): info@maashorstsmaaksafari.nl.
  • Annuleren is mogelijk tot 96 uur (vier dagen) van tevoren – dat wil zeggen 96 uur vóór je deelname aan Maashorst Smaak Safari. Je kunt annuleren door een mail te sturen naar info@maashorstsmaaksafari.nl met daarin je bestelgegevens. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.
  • Deelname geschiedt geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel aan je vervoersmiddel, persoonlijk letsel of letsel bij derden. 
  • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor omleidingen of andere onvoorziene omstandigheden tijdens Maashorst Smaak Safari. De routes zijn gemaakt op basis van de beschikbare informatie tijdens het samenstellen.
  • Drankjes en overige aanvullende kosten zijn niet inbegrepen bij de prijs. De geldende prijs van € 39,95 geeft recht op een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht bij de deelnemende locaties van de route.

Bij de aankoop van je inschrijving voor Maashorst Smaak Safari ga je akkoord met deze voorwaarden.