Route Bernheze Uden

€ 39,95 Incl. BTW

Ontdek natuurgebied De Maashorst met Maashorst Smaak Safari fietsroute! In de route van ongeveer 40 kilometer ontdek je bijzondere wegen, mooie bezienswaardigheden en proef je onderweg op drie locaties smakelijke gerechten.

Drankjes zijn niet inbegrepen en zijn dus voor eigen kosten. Vergeet niet om tijdens de route even af te stappen en de mooie natuur te bewonderen.

Heb je nog vragen over de route, kijk dan bij veelgestelde Vragen. De exacte invulling van de gerechten blijft nog een verrassing. De gerechten zijn opeenvolgend voor-, hoofd- en nagerecht. Bij deze route start je in Nistelrode, daar eindig je ook en kun je genieten van het nagerecht.

Na betaling ontvang je een reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin vind je een downloadlink voor de route. Als je hierop klikt, wordt de route automatisch gedownload. Bewaar de reserveringsbevestiging om te kunnen tonen bij de deelnemende locaties!

Ik wil graag de route bestellen

Alle info op een rij:

Dagen: vrijdag, zaterdag, zondag
Starttijd: 13.30 uur
Wanneer: ieder weekend: van 29 juli t/m 25 september
(verlengd t/m zondag 30 oktober)
Startlocatie Bernheze (Eetcafé ‘t Pumpke Nistelrode)
Gebied Bernheze: Nistelrode, Uden, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch
Kosten: € 39,95
Product: Download van de fietsroute, inclusief voor-, hoofd- en nagerecht.

Social Media:
Volg ons op Facebook.com/maashorstsmaaksafari
Volg ons via Instagram.com/maashorstsmaaksafari

Initiatief en uitvoering: door Bernheze Media met medewerking van MOOS

Vragen over gerechten of reservering?
Horeca-locaties zijn bereikbaar via de gegevens in de download van de route.
Of klik hier… voor de locaties horeca.

Start tijdig
Je kunt bij de horecapunten starten waar je eindigt met het nagerecht. Dit kan vanaf 13.30 uur (diner-programma). De tijden zijn gebaseerd op de openingstijden, zodat je niet te vroeg bij het voorgerecht arriveert en op tijd bij je nagerecht. Iedereen fietst op zijn eigen tempo en de aankomsttijd varieert dus nogal en onze horecabedrijven zijn vrij flexibel binnen de openingstijden.

Heb je nog vragen over de route, kijk dan bij de veelgestelde vragen. De exacte invulling van de gerechten blijft nog een verrassing.

Bestel hier de fietsroute

Fietsen & Eten Bernheze-Uden
€ 39,95
Totaal


Deel het verder met je vrienden